Arbeidsgivere som utfordrer status quo

En del av arbeidet jeg gjør i dag, gjør jeg som IT-konsulent med hjemmekontor. Det trives jeg utrolig godt med, og jeg gjør mye arbeid i forhold til web design og utvikling. Men jeg har arbeidet for flere ulike selskaper opp gjennom årene, og et av de er databedriften IT Senja. Det var en meget fin periode av arbeidslivet mitt, hvor jeg profesjonelt sett vokste utrolig mye. De leverer flere ulike IT-løsninger og prøver alltid å være det selskapet som utfordrer etablerte normer, og stadig ser etter innovative løsninger på problemer.

it-senja

Når et selskap har kommet seg gjennom de første vanskelige oppstartsårene, er det veldig lett for at de slutter å utvikle seg , og kun holder seg innenfor en trygg ramme. Det gjør at de minimerer risikoen ved selve driften, men gjør også at de stagnerer utviklingen sin. Alle de største bedriftene utviser stor kreativitet og innovasjon innen sin bransje, og det er der jeg mener min gamle arbeidsgiver er så flink. De er ikke redd for å prøve noe nytt. Det betyr ikke at alt fungerer første gangen, men man lærer av sine feil og har en stadig progresjon i arbeidet. Så jeg kan absolutt anbefale alle mine lesere å besøke nettsiden deres på IT-Senja.no. Ta da å besøk bloggen de har der, hvor de skriver litt om hvordan de driver firmaet, og generelle tanker om IT i Norge i dag.

Jeg treffer fortsatt enkelte som jobber der regelmessig, og jeg samarbeider med de på ulike oppdrag fortsatt gjennom mine konsulenttjenester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *