Velkommen skal du være!

Da har jeg gleden av å ønske deg velkommen til min blogg, og dette blir mitt første innlegg. Fremover kommer jeg til å dele mine tanker rundt fornuftig bruk av elektrisitet og teknologi. Begge deler henger godt sammen, og er et felt jeg har interessert meg for lenge. Bruk av elektrisitet og energi er allerede et meget dagsaktuelt tema, og vil bli det i enda større grad i de fremkommende år. For Norges del begynner vi å gå tom for olje, og når det skjer vil annen teknologi bli nødt til å ta over. Jeg håper vi klarer å komme oss unna oljeavhengigheten, og investere pengene vi har tjent på en god og fornuftig måte som komme de fremtidige generasjonene til gode.

Men jeg er fullt klar over at elektrisitet og teknologi er et tema som kun en mindre del av de som besøker bloggen vil synes er interessant. Og om du er i den kategorien, så fortvil ikke! For jeg kommer også til å skrive om det som ellers skjer i livet mitt, og mer alminnelige bloggposter om hvordan du kan spare på elektrisiteten i hjemmet ditt. Jeg jobber også innenfor web design og kommer nok helt sikkert til å skrive litt om det etter hvert også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *